Azonosító: W109297
családi ház
Újhartyán
alapterület: 270 m²
ár: 86 500 000 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
állapota: felújítandó  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Pécsi Nikolett

sales manager

06706745745

HOUSE EXPERT HUNGARY

2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 31/12.

Biztonsági kód: 1 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

Újhartyán frekventált részén kínálok megvételre, 1050 m2 -es telken, 1995 ben épült, háromszintes 270 m2 lakóterű családi házat. Az ingatlan alkalmas egy nagy családnak, vagy több generáció részére. Lehetőség van kétgenerációs minősítés megszerzésére, így több földgázt kaphatnak a tulajdonosok, kedvezményes rezsicsökkentett áron.


A lakótérben a földszinten található, a nappali (nagy méretű ablakokkal), galéria, étkező-konyha, előszoba. A szuterén szinten kereskedelmi egység működött. Az új tulajdonos akár vállalkozás számára tovább hasznosíthatja. Ezen a szinten van még egy boltíves, téglával kirakott pince és mosókonyha. Az emeletre Jura korszakból származó márvány lépcsőn juthatunk fel. A több millió éves Fosszíliák jól kirajzolódnak a felületeken. Az emeleti szinten 3 hálószoba, melyből kettő erkély kapcsolatú. Tágas zuhanyzós fürdőszoba egyedi mosdóval, toilettel is ezen a szinten található. Az épület jó tájolásának köszönhető, hogy napközben folyamatosan napfény sugarai tölti meg a szobákat.

A telek belső udvari részén, egy 15 m2-es fedett terasz, található, mely kiválóan alkalmas, nyári családi, baráti összejövetelekhez. Mellette tűzrakó, bográcsozáshoz, sütögetésekhez.

A kert további részében gépjármű beálló, tároló és parkosított udvar található.

Az épület fűtése gáz, illetve , vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros, valamint padlófűtéses hő leadással lett kiépítve. A melegvíz ellátás nagyteljesítményű elektromos bojlerből lehetséges. Az épület összes nyílászárói, az építés idejében modern szigetelésűként lettek beépítve. Kisebb felújítással még huzamosabb ideig használhatók. A homlokzatok szigeteltsége miatt, alacsony rezsiköltséggel kalkulálhatnak a tulajdonosok.

Még bőven sorolhatnám ennek az igazi családi otthonnak a jó tulajdonságait, több mondaton át. Viszont inkább ezt már szóban tenném egy találkozó alkalmával az ingatlannál.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is! Egyeztessünk időpontot egy személyes találkozóra!

Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

 

HOUSE EXPERT HUNGARY

Dabas, Bartók Béla út 95-97.

Tel.: 0670 581 1195

Kérem keressenek

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat